Україна

Для несення служби в зоні ООС Нацгвардія отримала велику партію автомобілів

У районі проведення ООС спільні наряди поліції і Нацгвардії нести службу на новій техніці, передає 1NEWS з посиланням на пресслужбу МВС.

21 січня, начальник поліції Донецької області Микола Семенишин взяв участь у робочій зустрічі командувача Національної гвардії України Миколи Балана з особовим складом військової частини 3057 в Маріуполі і передачі гвардійцям нових службових автомобілів.

Командувач Національної гвардії України подякував бійцям за службу і вручив сертифікат на п’ять нових автомобіля: позашляховик «Toyota Land Cruiser», два автомобілі «Ford Ranger» і два спеціалізованих мікроавтобуси на шасі автомобіля «Ford Transit» . Транспорт буде використано для несення служби на території проведення операції Об’єднаних сил, зокрема спільного патрулювання з поліцейськими і оперативно-профілактичних відпрацювань.

Нагадаємо, поліція в зоні ООС тісно співпрацює з військовослужбовцями Нацгвардії, що дозволяє ефективно забезпечувати публічну безпеку. Так, в 2020 році на охорону правопорядку було задіяно близько 500 гвардійців.

«Що стосується патрульних автомобілів для охорони громадського порядку, то їх ми закупили, з огляду на досвід європейських країн. Подібні автомобілі використовуються аналогічними правоохоронними формуваннями країн Європи. Такий досвід ми активно переймаємо у наших партнерів, в тому числі країн-учасниць Міжнародної асоціації сил жандармерії і поліції в статусі військової установи (FIEP) », – зазначив Микола Балан.

 

 

 

 

 

 

Back to top button