Україна

Для модернізації ППО вивчають вінницьке ноу-хау – голова ОВА

Для модернізації ППО вивчають вінницьке ноу-хау – голова ОВА

Фото: Скриншот

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов

Деталі ноу-хау не розголошуються, але голова ОВА Сергій Борзов стверджує, що нововведення вінницьких винахідників дозволило значно підвищити ефективність протиповітряної оборони в регіоні.

 

Збройні сили України розглядають модернізацію в системі ППО країни за вінницьким ноу-хау. Про це під час брифінгу повідомив голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

 

Деталі ноу-хау не розголошуються, але Борзов стверджує, що нововведення вінницьких винахідників дозволило значно підвищити ефективність протиповітряної оборони в регіоні.

 

“Усі вінничани часто чують сирени повітряної тривоги. Ворог застосовує тисячі ракет для знищення українців, військових і важливих об’єктів інфраструктури. Завдяки вінницьким винахідникам, які застосували сучасні технології, вдалося значно підвищити ефективність системи ППО в нашому регіоні. Вінницьке ноу-хау розглядається в ЗСУ для впровадження на всій території України”, – сказав Борзов.

 

Голова ОВА додав, що систему оборони регіону продовжують зміцнювати постійно: тисячі жителів області зайняті на облаштуванні фортифікаційних споруд, надійно охороняють об’єкти критичної інфраструктури, для цього задіяно виділені наряди, сили й засоби підрозділів тероборони, поліції та СБУ, а також добровольців.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button