Україна

Діри на Антонівському мості окупанти закладають плитами – облрада


Діри на Антонівському мості окупанти закладають плитами - облрада

Мостом можливий проїзд тільки легкового транспорту, але не важкої військової техніки. Хоча загарбники запевняють, що розробили проект реконструкції.

Те, що російські загарбники повністю відремонтували Антонівський міст поблизу Херсона, не відповідає дійсності, там поклали на дірки дорожні плити, і можливий лише проїзд легкового транспорту. Про це у Facebook написав депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

“Те, що росіяни повністю відремонтували Антонівський міст, не відповідає дійсності. Так, проїзд легкового транспорту можливий, але не важкої військової техніки. Загарбники кажуть, що мостом займаються ті, хто робив Кримський міст, і що технологія відома, і ніби проекти є, на практиці вони просто поклали на дірки дорожні плити та й все”, – написав депутат.

Нагадаємо, раніше російські окупанти заявили, що нібито ведуть активні ремонтні роботи в Херсоні на Антонівському мості через Дніпро, пошкодженому обстрілами ЗСУ. Кажуть, що частково покриття вже відновлено, будівельники розпочали другу частину робіт.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button