Україна

Детективи НАБУ декілька кілометрів бігли за главою ОАСК, щоб зачитати йому клопотання (ВІДЕО)

НАБУ довело до відома Павла Вовка зміст виклику до Вищого антикорупційного суду, де 3 лютого об 11:00 має відбутися засідання з обрання стосовно нього запобіжного заходу у вигляді застави

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк 1 лютого спочатку відмовився отримати від детективів Національного антикорупційного бюро клопотання про відсторонення його від посади, а ввечері того ж дня вкотре не прибув за повісткою про виклик до НАБУ.

Про це інформує 1NEWS.

Попри системний опір підозрюваних, НАБУ розслідує кримінального провадження за фактами зловживань суддів ОАСК. Слідство направило Генеральному прокурору проєкти клопотань до ВРП про надання дозволу на затримання та утримання під вартою підозрюваних, а також ініціювало перед Генеральним прокурором низку інших процесуальних дій, спрямованих на забезпечення швидкого, повного та неупередженого досудового розслідування.

Бюро також оприлюднило відео, як детективи зачитували Вовку текст клопотання про відсторонення його від посади під час “прогулянки” поруч із суддею довжиною у кілька кілометрів.

Джерело:  НАБУ

Back to top button