Україна

Десантник знищив у бою п’ять танків та три БМП


Десантник знищив у бою п ять танків та три БМП

Військовослужбовець за допомогою американського комплексу Javelin знищив вісім одиниць ворожої бронетехніки на Донеччині.

У бою біля Мар’їнки на Донеччині десантник 79-ї окремої десантно-штурмової бригади знищив вісім одиниць бронетехніки ворога. Про це 28 лютого повідомила прес-служба Десантно-штурмових військ.

Зазначається, що днями війська РФ вдалися до масованого штурму українських позицій у районі Мар’їнки, проте їм завадили мужність і військова вправність десантників.

“Уміло застосовуючи маневр, постійно змінюючи вогневі позиції, військовослужбовець протитанкового резерву за допомогою американського комплексу Javelin знищив вісім одиниць бронетехніки, серед яких було п’ять танків і три БМП противника. Справу довершила артилерія бригади, яка завдала потужного вогневого ураження по іншій бронетехніці ворога”, – наголосили у Міноборони.

Крім того, точний вогонь зі стрілецької зброї, якою десантники зустріли ворожу піхоту, не залишив ворогу жодних шансів на успіх.

Загалом у важкому бою було знищено п’ять російських танків та сім БМП.

Раніше повідомлялося, що українські десантники під Мар’їнкою змусили російських окупантів тікати, залишивши зброю та поранених.

Десантники знищили позицію окупантів на Луганському напрямку


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button