Україна

Десантно-штурмові війська отримали партію беспілотників від волонтерів


Десантно-штурмові війська отримали партію беспілотників від волонтерів

Всю партію загальною вартістю 1,7 млн грн вже відправлено для виконання бойових завдань на лінії зіткнення.

Десантно-штурмові війська України отримали від волонтерів 15 беспілотників – десять DJI Mavic 3 та п’ять DJI Mavic 3Т з тепловізійною камерою. Про це повідомили у благодійному фонді Favbet Foundation, що надав допомогу.

Всю партію загальною вартістю 1,7 млн грн вже відправлено для виконання бойових завдань на лінії зіткнення, додали у фонді.

Подібні дрони використовуються військовими для розвідки, наведення вогню артилерії, а також “скидів” на ворожі позиції. А тепловізійна оптика Mavic 3T дозволяє військовим працювати в умовах поганої видимості та вночі.

“Десантно-штурмові війська – вістря списа будь-якого наступу. Вони тіснять ворога з української землі та тримають найважливіші рубежі. Ми ж продовжуємо підтримувати наше військо усім необхідним для цієї роботи”, – прокоментували передачу допомоги у Favbet Foundation.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аналогічний пакет допомоги отримало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований компанією Favbet у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте 95% проектів орієнтовані на допомогу Збройним силам та населенню України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button