Україна

Десант ЗСУ показав знищення “колег” із Пскова

Десант ЗСУ показав знищення колег із Пскова

Фото: Кадр из видео

Ворог зазнає великих втрат у техніці та живій силі

У ході бою, який тривав близько 12 годин, львівські десантники із гранатомета NLAW знищили російську БМД та кілька десятків окупантів.

 

У Донецькій області бійці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили броньовану російську техніку та до півсотні десантників-окупантів із Пскова. Відповідні відео у вівторок, 7 червня, оприлюднено на Facebook-сторінці бригади.

 

Як зазначено, таким чином захисники зірвали плани ворога перерізати стратегічно важливу трасу на сході України.

 

“Цей бій, біля містечка Б., почався о другій годині ночі, коли до позицій десантників підійшла ворожа диверсійно-розвідувальна група. Наші хлопці помітили диверсантів, і вогнем з автоматичної стрілецької зброї змусили їх відступити. Але рашисти не вгамувалися і трохи пізніше їхня піхота, посилена бронетехнікою, пішла в атаку”, – розповіли воїни.

 

У ході бою, який тривав до 14 години дня, львівські десантники із гранатомета NLAW знищили російську бойову машину десанту (БМД). Внаслідок цього загинули близько 50 осіб особового складу 104-го гвардійського десантно-штурмового полку 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії у Пскові, яку, зазначили у ЗСУ, в армії РФ вважають елітною.

 

Окупанти відступили, залишаючи в лісосмузі тіла своїх загиблих.

 

Цього ж дня наші бійці завдали ворогові масованого артилерійського удару, “після якого в окупантів ще зменшилася кількість живої сили та техніки”.

 

 

 

Нагадаємо, це не перший удар львівських десантників по “колегах” із Пскова. Наприкінці травня захисники завдяки злагодженій роботі артилерійських підрозділів знищили близько двадцяти російських окупантів із цієї ж дивізії разом із бронетехнікою.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button