Україна

Депутата Тернопільської облради затримали на хабарі


Депутата Тернопільської облради затримали на хабарі

Депутат вимагав “відкати” за виділення матеріальної допомоги для поранених воїнів Збройних сил України.


Військова контррозвідка Служби безпеки спільно з Національним антикорупційним бюро України викрила на корупції депутата Тернопільської облради. Про це повідомила пресслужба СБУ в середу, 20 березня.
 
Посадовець, який за сумісництвом є головою постійної комісії з питань бюджету, запропонував військовослужбовцю посприяти у виділенні йому матеріальної допомоги на лікування. За це після надходження коштів на банківську картку він повинен був віддати чиновнику половину суми.
 
Правоохоронці поетапно задокументували злочинну діяльність депутата та затримали його “на гарячому” під час отримання ним нової суми хабаря.
 
Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до 10 років тюрми.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області викрили ексдиректорку регіональної лабораторії Держпродспоживслужби, яка систематично вимагала хабарі з підлеглих.

Заступник голови Запорізької облради, його помічник та місцевий депутат намагалися підкупити директора обласного медичного закладу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button