Україна

Делегація ЗСУ зустрілася з командувачами країн Вишеградської четвірки


Делегація ЗСУ зустрілася з командувачами країн Вишеградської четвірки

Сторони обговорили стан і перспективи розвитку безпекової ситуації в Україні, а також налагодження шляхів підтримки.

Делегація Збройних сил України взяла участь у зустрічі командувачів оперативних командувань ЗС країн Вишеградської четвірки – Словаччини, Польщі, Угорщини та Чехії. Про це 19 червня повідомило Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Зазначається, що під час заходу сторони обговорили стан і перспективи розвитку безпекової ситуації в Україні, встановлення й удосконалення партнерських відносин, а також налагодження шляхів підтримки під час повномасштабного вторгнення РФ.

“Ми високо цінуємо підтримку країн Вишеградської групи в складний для нашої держави час. Впевнений, що можливі напрями залучення консультативно-дорадчої та матеріально-технічної допомоги сприятимуть у боротьбі з російською агресією”, – наголосив голова української делегації генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Зі свого боку командувачі оперативних командувань ЗС країн Вишеградської четвірки висловили беззаперечну підтримку Україні і готовність надати необхідну допомогу.

Нагадаємо, у вересні минулого року усі країни Вишеградської групи, окрім Угорщини, підтвердили готовність до подальшої військової підтримки України.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button