Україна

ДБР перевіряє на незаконне збагачення екс-заступника голови Нацполіції


ДБР перевіряє на незаконне збагачення екс-заступника голови Нацполіції

Слідчі Державного бюро розслідувань перевіряють відомості, оприлюднені в програмі Bihus.Info.

Державне бюро розслідувань (ДБР) продовжує вести досудове розслідування стосовно ексзаступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека в кримінальному провадженні за статтею Незаконне збагачення. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на коментар ДБР.

“Повідомляємо, що слідчі Державного бюро розслідувань здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 368-5 Кримінального кодексу України, зареєстрованому в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за заявою Тишлека Д.П. щодо перевірки відомостей, оприлюднених 26.10.2023 у програмі Bihus.Info в сюжеті з назвою Замголови Нацполіції: російський паспорт дружини, зв’язки з криміналітетом і теща-мільйонерка“, – йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування триває. Однак в бюро, посилаючись на таємницю слідства, не відповіли, які слідчі дії було проведено в рамках розслідування та якою буде з цим провадженням з огляду на звільнення Тишлека з посади заступника голови Нацполіції.

Нагадаємо, у жовтні Дмитро Тишлек був відсторонений від виконання службових обов’язків на місяць, поки проводилось службове розслідування. На минулому тижні ЗМІ повідомили, що Тишлек повернувся на службу 29 листопада.

Заступник голови Нацполіції Тишлек оголосив про відставку

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button