Україна

ДБР допитало Порошенка

Екс-президент України дав пояснення щодо прозорості угоди купівлі-продажу заводу Кузня на Рибальському

Екс-президент Петро Порошенко заявив, що дав всі необхідні пояснення щодо прозорості угоди купівлі-продажу заводу Кузня на Рибальському.

Про це повідомляє 1NEWS.

“Ми твердо наголошуємо, що будемо заявляти, якщо Держбюро буде упереджено ставитися і не буде порушувати справу проти Портнова за завідомо неправдиве повідомлення про злочин, ми будемо шукати правду по захисту країни, мова не йдеться про захист Порошенка, мова йдеться про захист України у суді. Твердо наголошую, що сьогоднішнє спілкування ми отримали ще раз запевнення, що жодної кримінальної справи, де б фігурував Порошенко, не існує. І сьогодні ми надавали пояснення, і у письмовій формі, і усно щодо напрямків, які стосуються угоди купівлі-продажу, абсолютно прозорої, яка здійснювалася без моєї участі, заводу Кузня на Рибальському, – зазначив Порошенко.

У спілкуванні з журналістами екс-президент наголосив, що про допит дізнався зі ЗМІ, які посилалися на Telegram колишнього заступника голови АП Януковича Андрія Портнова.

Він зазначив, що про подальші допити йому нічого невідомо і порадив звернутися за цією інформацією до Портнова.

Також Порошенко заявив, що ДБР продовжує слідчі дії проти телеканалу Прямий, що на його думку, є посяганням на свободу слова.

Джерело: Українська правда

Back to top button