Україна

Данілов заявив, що Україна має план на випадок зупинки постачання пального з Білорусі – 1News

Секретар РНБО України Олексій Данілов


пресслужба РНБО

Наша держава має партнерів, зокрема, мова йде про низку країн Балтії, Польщу, а також “багато інших країни, які надають нам допомогу”

Україна має розуміння, де брати паливні ресурси в разі виникнення ситуації щодо зупинки поставок пального з Білорусі. Про це під час брифінгу за результатами засідання Ради національної безпеки та оборони розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

 

“Ми маємо план на будь-яку ситуацію. Всі розуміють складність процесів, які відбуваються. На сьогодні ми не бачимо припинення цього постачання. Білорусь постачає пальне на територію нашої країни. Якщо вона не буде цього робити, ми розуміємо, де маємо брати це пальне”, – заявив він.

Данілов також додав, що Україна має партнерів, зокрема, мова йде про низку країн Балтії, Польщу, а також “багато інших країни, які надають нам допомогу”.

1News за темою: Ціни на бензин рекордно зростуть: Чи обійдеться Україна без пального з Білорусі та Росії

Нагадаємо, раніше Олександр Лукашенко заявив, що у випадку ескалації конфлікту між Києвом і Москвою Білорусь припинить постачання палива і електроенергії в Україну. 

Як повідомлялося раніше, Лукашенко спростував імовірність участі білоруської армії у військових діях проти України. Тоді він сказав, що такого ніколи не буде.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button