Україна

Данілов заявив про розширення географії ударів українською зброєю


Данілов заявив про розширення географії ударів українською зброєю

Секретар РНБО зазначив, що російські цілі – це найкращий полігон для української зброї і її реклами на світовому рівні озброєння.

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що Україна продовжить розширювати географію ударів по військовим об’єктам Росії. Для цього буде використана зброя українського виробництва.

“З кожним новим бойовим завданням українські бойові БПЛА та морські дрони стають все більш точними, оператори – досвідченішими, бойове злагодження – ефективнішим, а виробники отримують можливості вдосконалювати тактико-технічні характеристики”, – зазначив він.

За словами Данілова, серпень став особливо вдалим для “українських мисливців”.

“Далі – розширення масштабів, дальності бойової роботи, рівня та важкості російських втрат. Російські цілі – це найкращий полігон для української зброї і її реклами на світовому рівні озброєння”, – наголосив секретар РНБО.

Раніше Данілов заявляв, що Україна не має жодних заборон на використання зброї, розробленої власним військово-промисловим комплексом, для нанесення ударів по території Росії.

Нагадаємо, вночі 1 серпня у Москві та області прогриміли вибухи. Як мінімум один із безпілотників влетів в одну з веж Москва-Сіті. Це була вже друга атака на Москва-Сіті за останні дні. Вночі 30 липня невідомі дрони пошкодили вежу, де розташовуються офіси трьох російських міністерств.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button