Україна

Данілов відповів Макрону на ідею про “гарантії для РФ”


Данілов відповів Макрону на ідею про гарантії для РФ

Данілов нагадав, що Макрон раніше запропонував надати “гарантії безпеки” Росії та Володимиру Путіну.

 
Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що президент Франції Емманюель Макрон може віддати главі Кремля Володимиру Путіну Бордо, якщо він хоче вести переговори з країною-терористом про “гарантії безпеки” та інші поступки. Про це Данілов сказав в ефірі телемарафону.
 
“Якщо хтось вважає, що нам потрібно вибачитися (перед росіянами. – Ред.) і віддати їм Крим, Донецьку, Луганську області, то це цілковита нерозважність. Більше того, я не можу зрозуміти, яким чином ви з терористами розмовляєте. Ось уявіть собі, сідає за стіл Байден (президент США Джо Байден. – Ред.) та Усама бен Ладен (засновник Аль-Каїди. – Ред.), і вони починають переговори про гарантії Усамі бен Ладену”, – заявив секретар РНБО.
 
Данілов нагадав, що Макрон раніше запропонував надати “гарантії безпеки” Росії та Володимиру Путіну.
 
“І коли ви кажете, що з ним потрібно про щось говорити, йому потрібно давати якісь гарантії, – ну віддайте йому Бордо, своє віддавайте. Наше непотрібно, ми самі розберемося”, – зазначив він.
 
Нагадаємо, Данілов прокоментував позицію ФРН щодо передачі танків. За його словами, дискусію навколо можливості передачі Україні танків Leopard можна продовжити, якщо уряд Німеччини не бажає воювати з росіянами на своїх танках під Берліном.
 
Як повідомлялося, сьогодні Макрон і президент України Володимир Зелеський провели розмову. Макрон заявив, що Франція відправить Україні легкі колісні танки AMX-10 RC.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button