Україна

Данілов назвав варіанти для Чорноморського флоту РФ


Данілов назвав варіанти для Чорноморського флоту РФ

Найбезпечніший вихід для збереження цілісності майнового-господарського комплексу Севастополя і прилеглих територій – добровільне затоплення, зазначив секретар РНБО.

Російський Чорноморський флоту чекає лише два варіанти – добровільна самоліквідація або примусове знищення. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у Facebook в п’ятницю, 22 вересня.

“Два варіанти майбутнього для ЧФ РФ – самоліквідація добровільна або примусова. Найкращий і найбезпечніший вихід для збереження цілісності майнового-господарського комплексу міста Ахтіар (стара назва – Севастополь) і прилеглих територій – добровільне затоплення”, –  написав він.

Данілов порадив окупантам вдатися до “славетних російських військових рефлексій”, а саме знищення власного флоту при наближенні противника.

“В іншому варіанті – ЧФ РФ нарізатиметься за принципом салямі: процес болісний, але ЗСУ завдають високоточні удари виключно по об’єктах військової інфраструктури”, – додав він.

Нагадаємо, сьогодні в Криму неодноразово лунали вибухи. Зокрема, у Севастополі повідомили про удар по штабу Чорноморського флоту РФ. Будівля отримала значні пошкодження.

У Криму заявили про перебої з інтернетом через кібератаку

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button