Україна

COVID-вакцинація – якнайбільше українців мають отримати доступ – Ляшко – 1News

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко
Фото з відкритих джерел

Глава МОЗ відвідав безкоштовні пункти тестування і щеплення проти коронавірусу, розташовані на території КПВВ”Станиця Луганська”

Сьогодні, 12 лютого, міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко відвідав із робочим візитом безкоштовні пункти тестування і щеплення проти коронавірусу, розташовані на території контрольного пункту в’їзду-виїзду “Станиця Луганська”. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

“Очільник Міністерства охорони здоров’я особисто пересвідчився, що наразі у пунктах є вибір вакцин та достатня кількість безоплатних швидких тестів для всіх, хто звертається. Додатково Віктор Ляшко дав рекомендації щодо поліпшення пропускної спроможності. В особистій розмові з міністром медичні працівники підтвердили, що охочі щепитися є щодня, а вакцини вистачає повною мірою для всіх охочих”, – йдеться в повідомленні.

За словами Ляшка, на КПВВ триває модернізація сервісної зони, де планується розміщення пункту щеплення, відділення банку, співробітників Пенсійного фонду, органів соцзахисту.

“Сьогодні Україна має потужну підтримку від Литви, яка передає нам вакцину Johnson & Johnson для щеплення українців, зокрема з тимчасово окупованих територій на пунктах пропуску. Це дасть нам змогу захистити ще більше наших громадян від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби”, – зазначив міністр.

1News за темою: За січень лікарні в Україні за надані послуги отримали понад 7 млрд гривень, – Ляшко

Нагадаємо, віцепрем’єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук розповіла про те, що робити далі, якщо тест на коронавірус під час перетину КПВВ на Донбасі буде позитивним. Вона зазначила, що у людини буде два варіанти.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button