Україна

Чим довше Зеленський буде знаходиться на посаді президента, тим більше українців помре від пандемії – 1News

Макс Степанов

Макс Степанов

Блогер


Сергій Карпухін/ТАСС

Оригінал – на сайті I.UA.

Сьогодні вранці в МОЗ повідомили про різке зростання захворюваності коронавірусом. За минулу добу в Україні зафіксували майже 44 тисячі нових випадків. Серед хворих був і голова Офісу Зеленського. Українці не довіряють таким показникам і припускають, що дані про захворюваність мають бути в рази вищими. Хто вірить в офіційну статистику після того, як сам Зеленський визнав, що в ній можуть бути помилки? Хто взагалі вірить Зеленському і владі в цілому, якщо вона провалила боротьбу з пандемією?

Не дивно, що дані Зе не показують реальних масштабів трагедії. Сьогодні на нулі довіра до самого МОЗ, до системи охорони здоров’я. Люди не звертаються до лікарень за допомогою, поки не опиняються на межі життя і смерті. Хто в цьому винен – очевидно давно. Не дарма ж Володимир Зеленський два роки поспіль очолює рейтинг “розчарування року” (за даними опитування Центру Разумкова та Фонду “Демократичні ініціативи” ім. І. Кучеріва). Громадяни давно переконалися, що образ Голобородька на екрані і Зеленський в житті – дві великі різниці.

Ніякого зростання захворюваності президент, схоже, не бачить, для системи охорони здоров’я нічого не робить і обмежується тільки цинічними виплатами за вакцинацію. Зеленський живе у своєму світі ще з початку 2020 року, коли його зволікання з карантинними заходами призвело до спалаху епідемії. Однак, президент наївно впевнений, що Україна вчасно відреагувала на пандемію. Сьогодні наївність президента побила всі рекорди, і він робить цинічні заяви про те, що коронавірус ми переможемо вже в поточному році. Послухати Зеленського, так і війну на Донбасі ми з хвилини на хвилину закінчимо, і в ЄС нас візьмуть.

Зеленський не хоче розкрити очі і побачити: мало того, що громадяни масово хворіють, вони ще при цьому нормально не харчуються і замерзають у власних будинках. Адміністративне регулювання цін на окремі групи товарів, які ввів президент, виявилося справжнім плювком в обличчя його виборців. На думку Зеленського, людям в Україні достатньо жити на сухпайку, харчуватися одним хлібом. Не дарма ж він не включив в список продуктів, які підпадають під обмеження, вершкове масло і сметану. Мало того, що люди не можуть дозволити собі продукти: зростає і вартість оплати комунальних послуг. У цьому опалювальному сезоні вона збільшилася на 19%, але президент настільки впевнений, що для його народу це зовсім не проблема, що обрізає українцям субсидії.

Від усього цього президент відволікає народ новинами про нібито вторгнення Росії. І поки українці готують тривожні валізки, у соратників Зеленського з’являється унікальна можливість без проблем наживатися на “великому будівництві”. Під шумок вони виводять його з-під тендерів і відбирають в українців потрібні їм землі. Маразм міцнішає: замість того, щоб виділити громадянам кошти на ліки, їх успішно освоюють на парканах і ровах на кордоні з Білоруссю і Росією. Вишенька на торті тотального українського геноциду – масове звільнення лікарів і закриття десятків пологових будинків.

Зеленський вчепився в крісло президента так, що кісточки давно побіліли. Він думає, що якщо пустити народу пил в очі, то вдячні громадяни оберуть його на другий термін. Але доведе Володимир Олександрович до того, що голосувати за нього фізично буде нікому.

Макс Степанов

Редакція не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють у блогах на сторінках PNK.TV

*Якщо Ви знайшли помилку в тексті 1News, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.


Джерело

Back to top button