Україна

Чи планують запроваджувати комендантську годину в Києві – Кличко відповів – 1News

Як зазначив столичний мер, найближчим часом будуть організовані та проведені навчальні збори резервістів в батальйонах та бригадах тероборони

Віталій Кличко


Фото з відкритих джерел

У столиці можливе запровадження комендантської години, але після ухвалення окремого рішення. Про це під час брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко. Трансляцію вів телеканал “Перший Незалежний”.

“Комендантську годину на територіях областей та міст не запроваджуватимуть до ухвалення окремого рішення. Ми на постійному зв’язку з начальниками регіонального управління сил територіальної оборони, Збройних сил України та командувачем сил тероборони. Всі потреби тероборони будуть вирішуватися в оперативному режимі”, – повідомив Кличко.

За його словами, найближчим часом будуть організовані та проведені навчальні збори резервістів в батальйонах та бригадах тероборони.

“Ці навчання будуть проводитися протягом 30 днів. Усі необхідні рішення та заходи по впровадженню надзвичайного стану в столиці ухвалить оперативний штаб міста Києва, який збереться сьогодні після відповідного рішення Верховної Ради”, – повідомив столичний мер.

Нагадаємо, Рада з національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про запровадження надзвичайного стану на всій території України, окрім Донецької та Луганської областей. 

1News за темою: Воєнний стан в Україні буде запроваджено лише в разі потреби, – Данілов

Також повідомлялося, що у районах, які межують з РФ і Білоруссю, тимчасово окупованою територією України та прилеглих до морського узбережжя, вводяться додаткові тимчасові режимні обмеження. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button