Україна

Чотири райони Харківської області зазнали обстрілів, є жертви


Чотири райони Харківської області зазнали обстрілів, є жертви

Вночі Штаб оборони Харкова зафіксував ракетні влучення в Основ’янському та Слобідському районах міста.

Минулої доби російські війська обстріляли чотири райони в Харківській області, а в ніч на неділю – два райони в Харкові. Загинула дівчина, ще троє людей поранено, повідомив голова ОВА Олег Синегубов у Telegram у неділю, 10 липня.

“Протягом доби окупанти обстрілювали Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський, Харківський райони області. За ніч Штаб оборони Харкова зафіксував ракетні попадання в Основ’янському та Слобідському районах”, – написав Синегубов.

Глава ОВА зазначив, що о 03:30 ночі внаслідок ракетного удару частково зруйновано 2-й та 3-й поверхи освітнього закладу. Загиблих та постраждалих немає. Потім хвилиною пізніше внаслідок ракетного удару зруйновано частину житлового будинку на шість квартир. Загиблих немає, госпіталізовано чоловіка 62 років, стан – середній.

Також Синегубов повідомив, що в Ізюмському районі, Донецькій громаді через обстріл тричі горіли відкриті території. Госпіталізовано чоловіка 48 років.

У Чугуївському районі внаслідок обстрілу за межами населеного пункту горіла трава та хвойна підстилка, а також поле із пшеницею.

У смт Печеніги о 21:00 внаслідок обстрілу спалахнув приватний будинок, внаслідок чого загинула 20-річна дівчина та госпіталізована з пораненнями 42-річна жінка.

У Богодухівському та Харківському районах також були спалахи відкритих територій та складських приміщень.

Глава ОВА розповів, що бойові дії у Харківській області продовжуються. Бійці ЗСУ тримають позиції з усіх напрямків.

“Росіяни намагаються не допустити просування українських військ та зміцнитися на позиціях. Окупанти провели розвідку боєм у районі населеного пункту Долина, успіху не мали та відійшли”, – зазначив він.

Раніше ЗМІ повідомили, що окупанти на Харківщині запровадили “воєнний стан”. РФ хоче мобілізувати мешканців Харківщини та відправити їх на війну з Україною.

Окупанти вигадали “герб” для Харківської області


 

Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button