Україна

Чоловіку, який погрожував підірвати Кабмін, призначили психіатричну експертизу

Правопорушник, який сьогодні намагався вдертися з гранатою до будівлі Кабінету міністрів, здався поліції після перемовин зі своїм товаришем. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, повідомляє 1News.

фото з Facebook міністра внутрішніх справ

Глава МВС підтвердив, що чоловік затриманий. Надалі з ним будуть проведені слідчі дії, в тому числі призначено психіатричну експертизу.

«У ході слідства стане зрозуміло, що саме спонукало ветерана війни з РФ, сапера за спеціальністю, взяти в руки гранату та піти до будівлі Уряду. Але хочу наголосити, що ніхто не має права порушувати Закон, навіть якщо він є ветераном та захисником України», – пише Монастирський

Міністр також підтвердив, що граната в руках чоловіка була бойовою. У випадку підриву могли загинути і травмуватися люди.

«Окрема подяка товаришу правопорушника – Василю, який зробив все для того, щоб переконати свого друга скласти зброю», – зазначив Денис Монастирський.

Нагадаємо, сьогодні близько 10:00 чоловік на ім’я Володимир зайшов до Кабінету міністрів та погрожував підірвати гранату. Він не висував жодних вимог.

Back to top button