Україна

Чогось очікують: у ЗСУ висміяли встановлення Панцир-С1 на дахах Москви


Чогось очікують: у ЗСУ висміяли встановлення Панцир-С1 на дахах Москви

У Повітряних силах України нагадали, що в РФ постійно повідомляють про роботу їхньої ППО, яка “щось збиває” і вважають, що вони “чогось чекають”, якщо вирішили розмістити ці комплекси на дахах.

Спікер Повітряних сил Юрій Ігнат коментуючи фото та відео встановлення ЗРК на дахах адмінбудівель Москви, заявив, що в нормальних країнах оборону організують по-іншому. Про це він сказав у ефірі телемарафону.
 
Він зазначив, що у нормальних країнах для цих цілей ставлять модульні установки.
 
“Іван-дурень на печі їде. У нормальних країнах ставлять модульні установки, які можуть автоматично збивати повітряні цілі, а вони прям машини на колісній базі [помістили] на дахи будинків величезними кранами. Ну, що тут дивуватися. Виходять із ситуації як можуть. Жодної паніки немає”, – сказав Ігнат.
 
Він нагадав, що в РФ постійно повідомляють про роботу їхньої ППО, яка “щось збиває” і вважає, що вони “чогось чекають”, якщо вирішили розмістити ці комплекси на дахах.
 
Як повідомлялося, що у Москві на дахах будівель почали розміщувати самохідні зенітні ракетно-гарматні комплекси Панцир-С1. Зокрема, їх помітили на дахах Міноборони РФ та одного із бізнес-центрів.
 
Раніше стало відомо, що Росії не вистачає зброї, тому вона продовжує просити її в Ірану та Північної Кореї. Йдеться про ракети та безпілотні літальні апарати.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button