Ексклюзивне

Яхти, Сардинія та Ібіца: як провели літо українські чиновники

За декілька днів в Україні стартує новий політичний сезон. 5 вересня депутати Верховної Ради відкриють нову сесію, а весь пул чиновників зануриться у роботу після літніх відпусток.

1News вирішило розповісти читачам, де відпочивали українські політики та чиновники. Хтось, користуючись таким довгоочікуваним безвізом, обрав для відпочинку європейські країни, хтось традиційно спокусився на all inclusive, а хтось віддав перевагу українським курортам.

 

Про те, де відпочиває українська політична еліта, читайте нижче.

Рибалка на Лазурному узбережжі

Тиждень тому мережу сколихнули фото з відпочинку на одному з найдорожчих курортів – Сен-Тропе, депутата від Радикальної партії Сергія Рибалки. За даними видання «Страна», нардеп в компанії невідомих жінок відпочивав на Лазурному узбережжі Франції. Фотографії з його люксового вояжу на яхті неабияк потішили користувачів соціальних мереж, які іронізували над не надто свіжим виглядом жінок, що супроводжували неофіційного спонсора Радикальної партії.

1News вже повідомляло про те, що поки Рибалка відпочивав, Печерський суд м. Києва задовольнив клопотання прокурора ГПУ на наклав арешти на кошти низки компаній, які входять до сімейної снекової корпорації Рибалок – S.Group. Чи зіпсувала ця новина його VIP-відпочинок, поки не відомо, але витрати на ці забаганки доведеться внести до електронної декларації.

Сергій Рибалка на відпочинку у Сен-Тропе. Фото «Страна.юа»

Жінки на яхті Сергія Рибалки у Сен-Тропе. Фото «Страна.юа»

Ляшко в Іспанії

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко обрав для відпустки Іспанію. Фото з відпочинку він виклав на своїй сторінці у «Фейсбук». Компанію йому склали дружина, донька та родина однопартійця Сергія Скуратовського.

 

Щоправда, за словами нардепа, йому не вдалося помилуватися красотами Барселони, оскільки саме тоді у місті стався страшний теракт.

При цьому Ляшко відвідав театр-музей Сальвадора Далі в місті Фігерас, а також їздив на гору Монсеррат до Чорної Мадонни.

Фото з Фейсбук Олега Ляшка

Видання «Обозреватель» також поширило фото з пляжного відпочинку Олега Ляшка. Судячи з усього, родину головний радикал вивіз не на приватний пляж, а у достатньо багатолюдний курорт.

За даними видання «Страна», цього літа Ляшко разом із своїм кумом Юрієм Сухіним, з яким він часто подорожує, також був у Хорватії та Німеччині.

Лещенко – турист зі стажем

В Німеччині цього літа також був і нардеп-єврооптиміст Сергій Лещенко. В середині червня він читав лекцію в інституті Грайфсвальда, що розташований в 200 кілометрах від Берліна. Окрім освітньої програми він також відвідав релігійні установи міста, помилувався «пишними» фасадами будинків, а також поспілкувався з мером Грайфсвальда.

Також Лещенко встиг побувати і в столиці Німеччини – Берліні. В цьому місті він був разом зі своєю майбутньою дружиною, відомим діджеєм Анастасією Топольською та її донькою Уляною.

 

Народний депутат Сергій Лещенко зазвичай багато подорожує і не винятком було цьогорічне літо. Тож, окрім Німеччини відомий антикорупціонер встиг побувати в Італії, у місті Генуя. Лещенко відмітив, що хоча Генуя і дуже старовинне місто, проте занадто брудне, враховуючи наявність порту.

У липні Сергій Лещенко теж побував закордоном. Зокрема на своїй сторінці в Instagram він виклав фото з турецького Стамбулу, відмітивши страшенну спеку.

Червень теж видався туристичним для депутата Лещенка, що живе виключно на заробітну плату у Верховній Раді та за рахунок гонорарів за викладацьку діяльність. Він їздив на конференцію до Тбілісі. В грузинській столиці Лещенко встиг побувати у парламенті, відмітити нове «модне місце» та показати хаотичну забудову. На одному з фото Лещенко позує на фоні таблички з написом «вулиця Київська», зазначаючи, що це і є місце конспіративних зустрічей. Очевидно, що нардеп натякав на співпрацю з екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, якого нещодавно позбавили громадянства України.

«Dolce vitа» Арсена Авакова

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков є справжнім поціновувачем Італії. 1News минулого року провело власне розслідування та знайшло італійські підприємства, до яких він має стосунок. До речі, якщо раніше італійській бізнес був відсутній у деклараціях Авакова, то у звітності за 2016 рік він зазначив, що є президентом компанії AVItalia.

Не так давно Арсен Аваков став активно користуватися Instagram, тож з його профіля ми дізналися про те, що літні канікули він провів на найдорожчому італійському курорті Італії – острові Сардинія.

Відвідував міністр внутрішніх справ України й інші італійські міста, при чому на переважній більшості фото з аккаута Авакова зображені пейзажі.

Підписуючи одне з фото, Арсен Аваков звернув увагу на дівчат, що засмагали на дошках для серфінгу. Вже після декількох коментарів, міністр дописав, що він їх не супроводжував.

До італійських канікул Аваков також встиг побувати у Швейцарії. Своїм підписникам він показував світлини численних швейцарських замків. Кумедно, але майже під кожним фото міністр зауважував, що це не його замки.

Ківа у відпустці: кіпа, жінки та Корчинський

Радник Авакова Ілля Ківа, який нещодавно начебто очолив Соціалістичну партію України, обрав для відпочинку Грецію. Судячи з його профілю у соціальній мережі, у відпустку він поїхав з лідером «Братства» Дмитром Корчинським.

В Греції Ілля Ківа встиг сфотографуватися на фоні секс-шопу, покататися на яхті та показати м’язи.

Після історичних прогулянок Афінами, Ківа поїхав в столицю Чехії – Прагу. Тут теж не обійшлося без дівчат, адже епатажний політик сфотографувався з оголеною жінкою.

Поїздка до Праги дещо здивувала підписників Ківи, адже він, виявляється, єврей. Принаймні на одному з фото радник Авакова позує у кіпі та фоні іудейської церкви.

Романтичний Поплавський та «тусовщик» Константіновський

Активним користувачем Instagram також виявився співаючий ректор та народний депутат від групи «Воля народу» Михайло Поплавський. Окрім світлин зі студентами та «запашними чебуреками» з ресторану депутата, Поплавський виявився поціновувачем відпочинку на воді.

Так, у його аккаунті є багато фото на яхтах і навіть одне, на якому Михайло Михайлович демонструє гарну фізичну форму.

Його колега по парламенту В’ячеслав Константіновський, який напередодні канікул заявив про намір відмовитися від депутатського мандату, давно відомий пристрастю до вечірок. Тож для відпочинку цього літа він обрав тусовочну Ібіцу. Там він відпочивав у компанії брата та фотографувався у відомому пляжному кафе Chirincana.

Парасюк у США

У найбільш віддалене відрядження цього літа відправився нардеп-забіяка Володимир Парасюк. З його профіля в Instagram журналістам стало відомо, що у липні він разом із сестрою Іриною Голуб, з якою у нього є спільний бізнес, був у США. Підписи під фото свідчать про те, що нардеп дуже близький зі своєю сестрою.

Раніше 1News також повідомляло, що у липні Парасюк відпочивав в елітному клубі в Буковелі. Розважальний комплекс, де відмітився Парасюк, розташований на висоті 900 метрів над рівнем моря на узбережжі Озера Молодості. В «Voda club» Парасюк зустрів відомого українського боксера Олександра Усика, у якого в Буковелі знаходиться тренувальний табір.

Соболєв підтримує вітчизняного виробника

Народний депутат Єгор Соболєв цього літа відпочивав з родиною в Одеській області. Він разом із дружиною, телеведучою Марічкою Падалко та трьома дітьми ніжився на пляжі у селі Лебедівка.

Фото з «Фейсбук» Марічки Падалко

Марічка описала свій відпочинок на Одещині тільки добрими словами: «Опинилися ми у віддаленій Лебедівці. Якщо коротко, то такого моря я ніде не бачила – красиве, тепле (поки не було шторму) і дуже чисте. Якщо в Лазурному минулого року через медузи це був суцільний кисіль, то тут можна не виходити з води. І найголовніше, на пляжі (він фактично “дикий”, не закріплений за базами чи пансіонатами) чисто, і люди все сміття за собою прибирають. Хіба що в піску, коли будуєш з дітьми вежі, трапляються старі недопалки. Попередні два роки, на Миколаївщині і Херсонщині, я все думала, що мені щастить, але тепер я бачу, як спокійно і комфортно навколо “наших”)», – пише дружина Єгора Соболєва.

Отже, як бачимо, від відпусток нардепи та чиновники не відмовляються. Хоча той же Ляшко на початку літа стверджував, що планує провести канікули за роботою. Втім різниця між тим, хто який релакс обирає, просто шалена: одні вважають прийнятним кататися на яхті у Сен-Тропе, інші «не вилазять» з Європи, але є й ті, хто не вважає за потрібне хизуватися відпочинком у стилі «лакшері».

1News.

One Comment

  1. Помогите остановить беспредел!!! Такое только в нашей стране возможно? …Согласовывали один бюджет строительства стадиона…заключили договор с подрядчиком на другую сумму – в 3 раза большую! …на мнение депутатов – не поддержавших изменения бюджета строительства – НАПЛЕВАЛИ!!! ….а вырубка деревьев в броварском парке – вообще побочный продукт “сапожкодеятельности” (((

Back to top button