Україна

Через снігові замети у Києві введено оперативне положення для транспорту

Третій день у Києві йде сильний снігопад, який супроводжується морозом та вітром. У місті введено оперативне положення для громадського транспорту, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу “Київавтодору”.

Як повідомляється, рух транспорту відбувається зараз без дотримання графіка руху.

“Введено оперативне положення №4 на всі види громадського транспорту у зв’язку з складними погодними умовами”, – йдеться у повідомленні.

Також призупинено рух автобусів №64. На місце направлено відповідальну службу міста.

Кореспондент 1News повідомляє, що в столиці із 7:00 рух транспорту вкрай складний. Особливо це відчувається на ділянках, де є рух на підйом та спуск.

Зокрема, на проспекті Валерія Лобановського в бік Севастопольської площі автомобілі рухаються вкрай повільно. Декілька машин не змогли здолати підйом, отже стоять на “аварійці”.

Також складний рух на бульварі Дружби народів.

Через припарковані автомобілі дороги не можуть бути нормально розчищені на вулиці Січових Стрільців, вулиці Чорновола на та Львівській площі.

Пресслужба “Укравтодору” повідомляє, що погіршення погоди спостерігається і в інших регіонах. Значний, місцями сильний сніг (приріст снігу 5-10 см) у Волинській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Житомирській областях при температурі повітря -5-7.

Сніг з дощем, місцями крижаний дощ у Вінницькій, Київській областях.

Стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей засніжене.

На перевальних ділянках доріг Львівської та Івано-Франківської областей сніг (за ніч від 10 до 25 см), в Закарпатській – дощ. Покриття доріг місцями засніжене та мокре відповідно. Температура повітря 0-4.

Back to top button