Україна

Через обстріли РФ без світла залишилися споживачі у семи областях


Через обстріли РФ без світла залишилися споживачі у семи областях

Через бойові дії та з інших причин наразі без світла залишаються 399 населених пунктів в Україні.


Через російські обстріли частково без світла і газопостачання залишаються абоненти в семи областях. Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики в середу, 13 березня.
 
Так, без світла через бойові дії залишаються, зокрема, понад 50,5 тис. споживачів у 89 населених пунктах Донецької області, 7,5 тис. споживачів у 76 населених пунктах Сумської області, 18,1 тис. споживачів у Харківській області, 25,8 тис. абонентів у 45 населених пунктах Херсонської області, 1,5 тис. споживачів у 26 населених пунктах Чернігівської області. У Херсоні за минулу добу після обстрілу відключено 150 споживачів електроенергії, а загалом по місту без напруги – 3160 споживачів.
 
У Дніпропетровській області через бойові дії відключено одну з підстанцій і знеструмлено юридичного споживача. Через технологічне порушення знеструмлено майже 3000 споживачів в Одеській області.
 
Загалом за даними Укренерго, через бойові дії та з інших причин без світла залишаються 399 населених пунктів в Україні.
 
Наразі у Сумах тривають роботи з відновлення теплопостачання 16 будинків, яке було припинено через удар “шахедами”. Також унаслідок обстрілу від газопостачання відключено 128 споживачів.
 
В одному з населених пунктів Чернігівської області внаслідок бойових дій пошкоджено підземний сталевий газопровід середнього тиску. Призупинено газопостачання 96 споживачам. 

Нагадаємо, ввечері 12 березня росіяни атакували Кривий Ріг ракетами, загинули чотири людини, ще понад 40 зазнали поранень.
 

В ніч проти 13 березня армія РФ атакувала Суми безпілотниками. “Шахед” влучив у багатоквартирний житловий будинок. Є загиблі та постраждалі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button