Україна

Через обстріли на Миколаївщині горять ліси та поля – ОВА


Через обстріли на Миколаївщині горять ліси та поля - ОВА

Ворог вдень та вночі накриває вогнем населені пункти Миколаївської області та сам обласний центр.

Вранці, 9 серпня, близько 07:00 ворог обстріляв околиці Миколаєва. Попередньо, без жертв та постраждалих. Детальна інформація про наслідки обстрілів уточнюється. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Також під постійним ворожим обстрілом перебувають населені пункти Галицинівської громади. У понеділок, 8 серпня, протягом дня зазнали обстрілів село Галицинове. Постраждалих немає. Також відомо, що вдень, 8 серпня, об 11:55 внаслідок влучення боєприпасів та їхніх уламків у Галицинівському лісовому урочищі сталася пожежа хвойної підстилки та лісових насаджень.

Вранці, 9 серпня, о 06:30 під обстрілами було село Лимани. Влучання – переважно на околиці села. Наслідки уточнюються.

У першій половині дня, 8 серпня, під обстрілом перебувало й село Шевченкове. Постраждалих немає.

Триває обстріл території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Вночі, 9 серпня, близько 03:00 обстріляли смт Березнегувате. Пошкоджено житлові будинки. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

У понеділок, 8 серпня, орієнтовно о 14:00 були обстріли за межами села Поляна Широківської громади. Внаслідок влучень спалахнули поля. Постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за час посиленої комендантської години в Миколаєві, яка тривала протягом минулих вихідних, зареєстрували близько 20 проваджень і “накрили” злочинну групу.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button