Україна

Через обстріл окупантами 4 мешканців Харківщини отримали поранення


Через обстріл окупантами 4 мешканців Харківщини отримали поранення

Протягом минулої доби військові РФ обстрілювали Чугуївський, Харківський, Богодухівський та Ізюмський райони. Також були “прильоти” по обласному центру.

У неділю, 3 липня, харків’яни прокинулися о 4-й ранку від ракетних ударів окупантів. Росіяни попали в один з об’єктів критичної інфраструктури Київського району. Попередньо постраждалих немає. Про це в Telegram написав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

“Також ворог вдарив по приватному домоволодінню в Новобаварському районі. У будинку та навчальному закладі поряд від удару вибило вікна. Постраждала власниця будинку – 54-річна жінка, госпіталізована до лікувального закладу, стан – середній”, – написав Синегубов.

Також він сказав, що по області протягом минулої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Харківський, Богодухівський та Ізюмський райони.

“Окупанти фактично весь день завдавали ударів по Чугуївщині: горіли господарські будівлі, гаражі, обстрілювали відкриті території. Загалом протягом доби, за даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, четверо поранених”, – йдеться у повідомленні.

Глава ОВА зазначив, що українські захисники утримують оборону. На Харківському напрямку окупанти намагаються захищати зайняті раніше позиції. Обстрілювали з артилерії райони Російської Лозової, Перемоги, Верхнього Салтова, Замулівки, Волобуївки, Розплідника, Прудянки. Але наші Збройні сили успішно відбили штурм росіян неподалік від Прудянки.

Нагадаємо, також уранці 3 липня окупанти обстріляли Дніпропетровську область. У Зеленодольську зруйновано три будинки у дачному масиві, ще один частково пошкоджений.


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button