Україна

Через 4,5 року винесено вирок за вбивство активістки Ноздровської


Через 4,5 року винесено вирок за вбивство активістки Ноздровської

Прокурори в суді довели, що у грудні 2017 року у селі Демидів Київської області на зупинці громадського транспорту чоловік із ножем накинувся на потерпілу.

 
За підтримку публічного обвинувачення прокурорами Київської обласної прокуратури чоловіка засуджено за умисне вбивство, скоєне з особливою жорстокістю. Йому призначено покарання – 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.
 
Прокурори в суді довели, що у грудні 2017 року у селі Демидів Київської області на зупинці громадського транспорту чоловік із ножем накинувся на потерпілу. Він завдав їй значної кількості ударів в обличчя та шию. Після цього скинув тіло у річку неподалік села. Смерть активістки настала внаслідок численних колото-різаних ран.
 
За клопотанням прокуратури, під час судового розслідування засуджений перебував під вартою.
 
Досудове розслідування з кримінального провадження здійснювалося слідчими СУ ГУ Нацполіції в Київській області.
 
Нагадаємо, Ірину Ноздровську, яка зникла безвісти, знайшли мертвою під Києвом 1 січня 2018 року.
 
Підозрюваному у її вбивстві Юрію Россошанському загрожувало позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.
 
Юрій Россошанський, якого підозрюють у вбивстві адвоката Ірини Ноздроської у суді, заявив, що поліцейські чиновники змусили його взяти на себе провину під загрозою вбивства його сина.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button