Україна

Частина мешканців Донбасу залишилася без води – мер


Частина мешканців Донбасу залишилася без води - мер

Окупанти не дають запустити Карлівську фільтрувальну станцію, яка була знеструмлена внаслідок бойових дій 13 серпня.

Енергетики обстежили фільтрувальну станцію, але проводити ремонт не дозволяють постійні обстріли. Про це у Telegram-каналі повідомив міський голова Покровська Руслан Требушкін.

“Триває робота з відновлення водопостачання нашого регіону. Напередодні енергетикам вдалося обстежити Карлівську фільтрувальну станцію, яка була знеструмлена внаслідок бойових дій минулої суботи. Але проводити ремонт не дозволяють постійні обстріли. Якщо їх не буде, енергетики зможуть виїхати на місце для відновлення електропостачання”, – йдеться у повідомлення мера. Також Требушкін нагадав, що у Покровській громаді діють свердловини загального доступу, де можна набрати воду.

Вони розташовані:

  •     Покровськ: територія водоканалу та вул. Шмідта, 3
  •     Родинське: вул. Залізнична, 1
  •     с. Шевченко: ПНР-20
  •     питна вода доступна у Покровську в магазині Лазурний, котельня №1.

Свердловини працюють з 7:00 до 21:00.

Карлівська фільтрувальна станція постачає воду до Білозерського, Білицького, Гірника, Добропілля, Мирнограда, Новогродівки, Покровська, Селідового та Українки.

Внаслідок бойових дій вона була знеструмлена 24 липня. Але згодом станцію запустили після проведення всіх налагоджувальних робіт, водопостачання було відновлено. Але минулої суботи, 13 серпня, станція знову залишилася без електропостачання.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button