Україна

CBS News внесе зміни у фільм про “контрабанду зброї” в Україні


CBS News внесе зміни у фільм про контрабанду зброї в Україні

Американський телеканал повідомив, що свою “документалку” про ймовірні проблеми з доставкою отриманої західної зброї на фронт в Україні вони планують доповнити перед випуском.

 
Документальний фільм про те, що нібито тільки 30–40% західних озброєнь в Україні доходить до лінії фронту, змінять і доповнять. Про це заявило відділення американського телеканалу CBS News у своєму Twitter-акаунті в понеділок, 8 серпня.
 
ЗМІ таким чином відреагувало на резонанс, викликаний анонсованим фільмом За зброєю для України.
 
Представники телеканалу також звернули увагу на те, що з моменту створення матеріалу процес доставки покращився. Вони додали, що у серпні в Київ для контролю над озброєнням прибув американський аташе з питань оборони Гаррік М. Гармон.
 
“Ми оновлюємо наш документальний фільм, щоб відобразити цю нову інформацію, і вийдемо в ефір пізніше”, – підсумували в CBS News.
 
Зазначимо, що раніше організація заявила, що слова волонтера, який назвав цифру 30–40%, переінакшили: насправді йшлося про 30% зібраної ними нелетальної допомоги.
 

 
Нагадаємо, в МЗС України відреагували на анонс документального фільму новинного відділу американської телерадіокомпанії CBS про те, що нібито тільки 30% поставленої союзниками України зброї потрапляє на фронт. Голова відомства Дмитро Кулеба зазначив, що журналісти вводять в оману свою аудиторію та підривають довіру до постачань “життєво необхідної військової допомоги”.
 
Нагадаємо, напередодні речник Європолу Яп Оп Ген Оорт заявив про ознаки контрабанди зброї з України.
 
Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на заяви поліцейської служби Євросоюзу про нібито “контрабанду озброєнь” з України. Він сказав, що чекає на факти від Європолу щодо “вивезення зброї”.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button