Україна

Буданов назвав головну ціль для дронів у Росії


Буданов назвав головну ціль для дронів у Росії

Третина російських заводів, зайнятих у сфері виробництва ракет, розташована у зоні досяжності безпілотників, зазначив керівник ГУР.

Українські військові намагаються загальмувати виробництво ракет у Росії. Саме заводи, де виробляються ракети, і є головною ціллю атак дронів. Про це розповів керівник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданова в коментарі для NV у вівторок, 26 вересня.

За його словами, якщо подивитися на всі російські об’єкти, “схильні до якогось невідомого впливу”, то можна побачити одну закономірність – усі вони працюють на ВПК Росії.

“Ми, коли відпрацьовуємо певні дії по об’єктах оборонно-промислового комплексу, ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російського озброєння”, – зазначив Буданов.

Серед атакованих останнім часом підприємств Буданов назвав Брянський завод Кремній-ЕЛ, що виробляє електронне обладнання для ракет, а також Редкінський дослідний завод (Тверська область РФ), де виробляють компоненти ракетного палива.

За словами очільника ГУР, третина заводів, зайнятих у росіян у цій сфері, розташована у зоні територіальної досяжності безпілотників.

Нагадаємо, у вересні безпілотники принаймні двічі атакували завод Кремній-ЕЛ. Місцева влада заявляла, що всі дрони буцімто збила місцева ППО. Однак попри “збиття”, завод димів від влучання дронів.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button