Україна

Буданов: Кожен обмін полоненими – окрема операція


Буданов: Кожен обмін полоненими - окрема операція

Кирило Буданов заявив, що для порятунку українських полонених використовуються абсолютно всі важелі, які доступні координаційному штабу.

Кожен обмін полоненими – це окрема операція, яка не має нічого спільного з юридичною або роботою громадських організацій. Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник ГУР МО України, керівник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Кирило Буданов, пише Укрінформ.

Буданов заявив, що для порятунку українських полонених використовуються абсолютно всі важелі, які доступні координаційному штабу.

Форм і методів роботи Буданов не розкриває, але наголошує, що ситуації різні, а тому операції обміну не схожі одна на одну.

Нагадаємо, 3 січня Україна  повернула з російського полону 230 військових і цивільних. Це солдати, сержанти і офіцери. Серед них – бойовий медик, захисники з острова Зміїного, з Чорнобильської атомної електростанції, які були захоплені ще в перші дні війни, з Азовсталі, прикордонники, поліцейські, нацгвардійці, Збройні сили. За словами голови ГУР Кирила Буданова, допомогли організувати обмін Об’єднані Арабські Емірати.

Лубінець розповів про підготовку нового обміну полоненими

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button