Україна

Буданов: Більшість заяв Пригожина – чиста правда


Буданов: Більшість заяв Пригожина - чиста правда

Очільник ГУР Міноборони України вважає, що 80% того, що каже засновник ПВК Вагнер є правдивою інформацією.

Заяви, які робить засновник ПВК Вагнер Євген Пригожин, у більшості випадків – чиста правда. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов в інтерв’ю програмі Різні люди.

“Це не ІПСО. Найстрашніше, що те, що говорить Пригожин, – у більшості (випадків  – ред.) це правда. Є якісь речі, які навіть не скажу, що неправдиві, а (просто – ред.) двояко сприймаються. Але відсотків 80 із того, що він каже, – це взагалі чиста правда. Абсолютно чиста”, – запевнив голова ГУР.

За його словами, на тлі російської армії, “вагнерівці” показали свою максимальну ефективність, однак через це загострилися конфлікти.

“Те, що Пригожин каже про відсутність (нині – ред.) снарядів і підтримки, – це певною мірою через заздрість. І військове керівництво, яке уособлює Шойгу і Герасимов… але там є й інші генерали, які мають іншу думку. Але от їхня команда робить усе, щоб фізично “стерти” всі ці підрозділи”, – пояснює Буданов.

Він додав, що з ПВК Вагнер у РФ ніхто не зрівняється за ефективністю ведення бойових дій.

Нагадаємо, раніше Буданов заявив, що станом на середину травня російське угруповування на території України становить приблизно 400 тисяч чоловік. 

Буданов звернувся до українців

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button