Україна

Британська розвідка повідомила про основні напрямки наступів РФ


Британська розвідка повідомила про основні напрямки наступів РФ

Тиждень постійних тяжких обстрілів свідчить про те, що війська РФ зараз намагаються посилитися на північному Ізюмському напрямку.

Головним напрямком наступу Росії залишається Сєвєродонецько-Лисичанський. Також війська РФ зараз намагаються посилитися на північному Ізюмському напрямку. Такі дані своєї розвідки повідомляє у понеділок, 27 червня, Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

Зазначається, що українські сили продовжують утримувати оборону на цій ділянці, ефективно використовуючи лісисту місцевість для оборони.

За даними британської розвідки, найближчими тижнями російська кампанія, швидше за все, все більше спиратиметься на ешелони резервних сил. Вони складаються з кількох окремих компонентів, які Росія майже напевно вже почала розгортати.

Резерв бойової армії Росії – це недавнє нововведення, що складається з резервістів-добровольців, які розгортаються як цілі підрозділи, що зазвичай призначені для виконання завдань з охорони тилу.

“Людський мобілізаційний ресурс – це значний резерв усіх ветеранів, які служили в регулярних збройних силах за останні п’ять років. Російська влада, ймовірно, використовує добровольців із цієї категорії для укомплектування третіх батальйонів у складі регулярних бригад”, – наголошується у зведенні.

Незважаючи на постійну нестачу кількості готових до розгортання резервістів для України, російське керівництво, ймовірно, як і раніше, не хоче віддавати наказ про загальну мобілізацію, вважають у британській розвідці.

Нагадаємо, у Харківській ОВА повідомили, що в районі Ізюма ворог не залишає спроб наступати у напрямку Долини та Мазанівки.

Гайдай розповів про масштабні руйнування у Лисичанську


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button