Україна

Британська розвідка оцінила ситуацію у Криму


Британська розвідка оцінила ситуацію у Криму

Російське командування стурбоване очевидним погіршенням ситуації з безпекою в Криму, який є тиловою базою для окупантів.

Вибухи у Криму погіршили ситуацію з безпекою для окупантів. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії.

Зазначається, що російські та українські офіційні особи визнали, що 16 серпня під Джанкоєм на півночі Криму вибухнув склад боєприпасів. Там же було пошкоджено прилеглу залізницю та електричну підстанцію. Крім того, за повідомленнями російських ЗМІ, дим піднімався біля авіабази у Гвардійському у центрі Криму.

За даними розвідки, в Джанкої та Гвардійському розташовані два найважливіші російські військові аеродроми в Криму. Джанкой також є ключовим автомобільним та залізничним вузлом, який відіграє важливу роль у постачанні російських операцій на півдні України.

У Міноборони Британії заявили, що причина цих інцидентів і масштаби збитків поки що не зрозумілі, але російське командування, швидше за все, буде дедалі більше стурбоване очевидним погіршенням ситуації з безпекою в Криму, який є тиловою базою для окупантів.

Нагадаємо, у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW) йдеться, що вибухи на військових об’єктах РФ у Джанкойському районі Криму 16 серпня завдали значної шкоди і серйозно порушили постачання російської армії.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button