Україна

Британська розвідка оцінила події на фронті


Британська розвідка оцінила події на фронті

З 23 червня українські сили почали переміщуватися на лівий берег Дніпра біля Антонівського мосту. З 27 червня бої на лівому березі посилилися.

ЗСУ перетнули Дніпро біля Антонівського мосту під Херсоном і намагаються закріпитися на лівому березі. Про це повідомляє британська розвідка.

Зазначається, що з 23 червня українські сили почали переміщуватися на лівий берег Дніпра біля Антонівського мосту. З 27 червня бої на лівому березі посилилися.

Серед російських підрозділів, що стоять у цьому районі – елементи 7-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії, яка входить до російської групи сил Дніпро.

“Останніми тижнями РФ скоріш за все перекинула частини цієї групи, що обороняла берег Дніпра, на посилення сектора біля Запоріжжя. Бої біля мосту майже точно ускладнюють розлив води, руйнування і грязюка внаслідок руйнування дамби Каховської ГЕС 6 червня,”, – йдеться у звіті Міністерства оборони Британії.

Нагадаємо, на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках тривають важкі бої. Протягом доби там відбулось 22 бойових зіткнення.

РФ зосередила біля Бахмута велике угруповання – ЗСУ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button