Україна

Бронежилети Метінвесту отримують захисники Дніпропетровщини

Бронежилети Метінвесту отримують захисники Дніпропетровщини

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Бронежилети рятують життя українських бійців

Військова частина на Дніпропетровщині отримала вже третю партію захисної амуніції.

Компанія Метінвест поставила партію бронежилетів військовослужбовцям Дніпропетровської області. Вона включає 500 бронежилетів, 200 захисних касок та дрон.

“Це черговий транш допомоги – ми надавали цій військовій частині бронежилети і каски вже двічі. Надалі у нас є домовленість з керівництвом військової частини, залежно від потреб, що склалися, передавати ще спорядження”, – повідомив гендиректор комбінату Запоріжсталь Групи Метінвест Олександр Мироненко.

Як відомо, бронеплатстини для бронежилетів виробляють підприємства Метінвесту.

“Хлопців, які отримують спорядження, я знаю давно. Частина з них воює в Авдіївці. Я дуже сподіваюся, що ця амуніція допоможе нашим захисникам”, – наголосив народний депутат Муса Магомедов.

Раніше цього тижня Метінвест поставив підрозділам ЗСУ та Нацгвардії 500 бронежилетів та 150 касок, а також два дрони.

Нагадаємо, після початку війни з Росією Метінвест запустив виробництво спеціальних сталевих пластин для бронежилетів із високим рівнем захисту. Військовим буде виділено безплатно 900 тонн сталі, якої вистачить на виробництво близько 80 тисяч бронежилетів. Також придбано 10000 бронежилетів, понад 8000 касок, близько 25000 медичних джгутів, турнікетів та аптечок, а також 1100 тепловізорів.


 

 


 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button