Україна

Брехню РФ вже ніхто не бажає чути – Зеленский


Брехню РФ вже ніхто не бажає чути - Зеленский

Росія завдала масованого ракетного удару по Україні. Внаслідок атаки загинули люди, десятки людей отримали поранення.

Одне крісло у Раді Безпеки ООН “досі окуповане” Росією, але вже ніхто не бажає слухати її брехню. Про це у середу, 23 листопада, заявив президент України Володимир Зеленський.
 
“Щойно я звернувся до Ради безпеки ООН і закликав реагувати. Реагувати на російський терор. Одне крісло в Раді безпеки досі окуповане, і щось звідти намагалися сказати. Впевнений, російську брехню вже ніхто у світі чути не хоче. Реально: це крісло порожнє”, – наголосив глава держави.
 
Він також нагадав, що Європейський парламент визнав Росію державою-терористом та закликав Європейський Союз та його членів створити правову базу, щоб таке визнання працювало на національному рівні всюди в Європі, і мало юридичні наслідки, а не лише політичні.
 
“А Росія – начебто весь світ не має значення – сьогодні ж продовжила свої ракетні атаки”, – сказав Зеленський.
 
 
Зазначимо, що присутній на засіданні ООН представник РФ Василь Небензя розповів, що Росія продовжить атаку України, люди в Україні гинуть через українські ППО, а на правому березі Дніпра Україна “почала зачистки населення”.
 
Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виступив на засіданні Ради безпеки ООН. Він закликав організацію засудити ракетні удари росіян по енергетичній інфраструктурі нашої країни та назвав їх “злочином проти людяності”. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button