Україна

Бої точаться на 11 напрямках – Генштаб


Бої точаться на 11 напрямках - Генштаб

На Покровському напрямку росіяни здійснили 25 штурмів у районах восьми населених пунктів. Майже всі атаки вдалося відбити.

З початку доби на фронті відбулося 85 бойових зіткнень. Російські агресори атакують на 11 напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у вівторок, 27 серпня.

 
Так, на Харківському напрямку ворог штурмує оборонні рубежі українських військ поблизу Вовчанська. Ворожа атака зараз триває.

На Куп’янському напрямку росіяни організували 15 атак біля Синьківки, Степової Новоселівки, Колісниківки та Стельмахівки. На цей час продовжуються сім боєзіткнень.

На Лиманському напрямку противник сім разів штурмував неподалік Дружелюбівки, Невського та Новосадового. Ворога зупинили.

На Сіверському напрямку відбито атаку поблизу Верхньокам’янського.

На Краматорському напрямку ворог наступав у бік Григорівки, Андріївки та Кліщіївки. У результаті шести боєзіткнень – зазнав поразки.

На Торецькому напрямку загарбники дев’ять разів намагалися витіснити наші підрозділи із займаних позицій неподалік Торецька та Нью-Йорка. Успіху не мали.

На Покровському напрямку росіяни здійснили 25 штурмів у районах населених пунктів Суха Балка, Воздвиженка, Зелене Поле, Миролюбівка, Новоолександрівка, Михайлівка, Новогродівка та Селидове. Сили оборони відбили 24 атаки, один бій досі продовжується.

На Курахівському напрямку загарбники атакували 11 разів. Дев’ять спроб просунутися відбито, дві – тривають поблизу Карлівки.

На Времівському напрямку противник п’ять разів безрезультатно штурмував біля Водяного та Пречистівки.

На Оріхівському напрямку ворог тричі здійснив наступальні дії поблизу Малої Токмачки та Роботиного. Відбито усі атаки.

На Придніпровському напрямку окупанти два рази безуспішно атакували позиції ЗСУ.

Нагадаємо, втрати Росії у війні перевищили 610 тисяч осіб. Лише за добу 25 серпня було “відмінусовано” майже 1300 окупантів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − two =

Back to top button