Україна

Боєць Нацгвардії застрелив чотирьох людей на Донбасі – ДБР


Боєць Нацгвардії застрелив чотирьох людей на Донбасі - ДБР

У Лимані після конфлікту з військовим знайшли убитими двох поліцейських і двох цивільних жінок.


У місті Лиман Донецької області знайшли убитими чотирьох людей – двох правоохоронців і двох цивільних жінок. За підозрою у скоєнні злочину затримали військовослужбовця Національної гвардії. Про це повідомила пресслужба Держаного бюро розслідувань у понеділок, 22 січня.
 
Зазначається, що вранці 21 січня у Лимані слідчо-оперативну групу поліцейських викликала місцева мешканка через конфлікт з військовослужбовцем. Через певний час з поліцейськими, які виїхали на виклик, зник зв’язок, після цього на місце події поїхала інша група. Правоохоронці виявили тіла двох своїх колег з вогнепальними пораненнями та тіла двох цивільних жінок – пенсіонерки та її дочки.
 
Повідомляється, що за гарячими слідами за підозрою у вбивстві затримали військовослужбовця Нацгвардії.
 
За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею Умисне вбивство та статтею Посягання на життя працівника правоохоронного органу КК України.
 
Слідчі ДБР встановлюють обставини події. Призначено низку експертиз. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на початку січня у Миколаївські області старшина застрелив з автомата заступника командира роти, а потім покінчив життя самогубством. 

У листопаді 2023 року троє військовослужбовців влаштували п’яну поножовщину в Кам’янці-Подільському. В результаті інциденту одна людина загинула та ще п’ятеро отримали поранення.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button