Україна

Бойовики 22 рази порушили режим тиші на Донбасі

Протягом минулої доби, 23 червня, на Донбасі зафіксовано 22 порушення режиму припинення вогню, інформує 1NEWS з посиланням на пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

Так, поблизу Новоселівки ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру. Неподалік Майорська противник застосовував ручні протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети. Біля Південного російські найманці обстрілювали позиції Об’єднаних сил із мінометів 120-го калібру.

В районі населеного пункту Мар’їнка окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У напрямку Красногорівки ворог здійснював обстріли зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Старогнатівки російсько-окупаційні війська двічі обстрілювали українські війська з артилерійських систем 122-го калібру та 82 мм. мінометів. Біля населеного пункту Новгородське ворожі війська застосовували міномети 82-го калібру.

В районі Авдіївки російські окупанти чотири рази обстрілювали українських захисників з мінометів 120-го та 82-го калібрів, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів російські збройні формування двічі обстрілювали військових Об’єднаних сил біля Луганського.

На Приазов’ї, неподалік Водяного, ворог двічі здійснював обстріли наших позицій з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

У бік Новоолександрівки російські найманці відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Поблизу Новотошківського українські позиції окупанти обстрілювали зі стрілецької зброї, а біля Золотого-4 з ручних протитанкових гранатометів.

У районі населеного пункту Широкине ворог обстрілював позиції українських сил з великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів, переобладнаних під постріл міною 82 мм.

 

 

 

 

Back to top button