Україна

Через російську атаку на Одещину поранені 36 осіб


Через російську атаку на Одещину поранені 36 осіб

Загалом за минулу добу семеро мирних жителів України загинули і ще 50 дістали поранень внаслідок обстрілів із боку росіян.

Унаслідок російської атаки дронами Shahed-136/131 в Одеській області постраждали 36 осіб, серед них троє дітей. Про це повідомила місцева ОВА у суботу, 10 червня.

“Уламки одного з дронів влучили у квартиру 9-типоверхівки, внаслідок чого виникла пожежа. Є жертви серед цивільного населення – троє загиблих, ще 26 постраждали, з них 3 дітей. Усім надано медичну допомогу, троє залишаються у важкому стані”, – йдеться в повідомленні.

Також агресор уночі атакував Білгород-Дністровський район. Там вибуховою хвилею було пошкоджено житлові будинки, там постраждали 10 осіб.

На місці події працюють усі відповідні служби.

Разом з тим Military Media Center стверджує, що за минулу добу семеро мирних жителів України загинули і ще 50 дістали поранень внаслідок обстрілів із боку росіян.

“За наданою Ситуаційним центром Міністерства оборони України інформацією, минулої доби російські війська обстріляли територію 11 областей України. З різних видів озброєння (міномети, танки, артилерія, РСЗВ, ОТРК, БПЛА, тактична авіація) було атаковано 129 населених пунктів і 122 об’єкти інфраструктури”, – йдеться в повідомленні.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button