Україна

Близько двох десятків нардепів та співробітників Верховної Ради хворіють на коронавірус

Cім народних депутатів зараз хворіють на коронавірус. Про це в ході брифінгу повідомив спікер парламенту Руслан Стефанук, повідомляє 1News.

фото 1News

Він додав, що також інфікований 21 співробітник апарату Верховної Ради.

Стефанчук нагадав про ініціативу пропускати в будівлю парламенту тільки тих, хто має сертифікат вакцинації або ж свіжий негативний тест на коронавірус. Відповідну постанову мають підтримати щонайменше 226 нардепів.

Спікер парламенту додав, що в двох готелях в урядовому кварталі працюватимуть мобільні бригади, що вакцинуватимуть всіх бажаючих. Мова йде про готелі «Київ» на «Національний».

«Хочу нагадати, що у Верховній Раді ми продовжуємо свою вакцинацію. Окрім цього, за попередніми домовленостями, враховуючи кількість бажаючих в Україні, які хочуть вакцинуватися, наскільки я знаю, у готелях “Київ” та “Національний” будуть відкриті пункти вакцинації для всіх бажаючих. Тому всі, хто бачить черги, будь ласка, приїжджайте до цих готелів, які належать Управлінню Верховної Ради, ми там також будемо організовувати мобільні пункти вакцинації», – зауважив Стефанчук.

Back to top button