Україна

Блінкен розповів про цілі візиту до України


Блінкен розповів про цілі візиту до України

Свій візит Ентоні Блінкен розпочав із відвідин Берковецького кладовища у Києві, де вшанував пам’ять полеглих героїв.

Державний секретар США Ентоні Блінкен проведе переговори у Києві з керівництвом України з низки важливих питань. Про це він повідомив у Twitter в середу, 6 вересня.

“Сьогодні я повернувся до Києва, щоб зустрітися з нашими українськими партнерами та обговорити з ними триваючий контрнаступ, майбутні зусилля з надання допомоги та відновлення, а головне – зміцнити непохитну прихильність США Україні”, – написав Блінкен.

У свою чергу очільник МЗС Дмитро Кулеба повідомив, що свій візит Блінкен розпочав із відвідин Берковецького кладовища у Києві, де вшанував пам’ять полеглих героїв.

“Держсекретар став першим колегою, який розпочав свій день у Києві із вшанування пам’яті наших полеглих героїв на Берковецькому кладовищі. Це знак поваги до всіх українських воїнів, які віддали своє життя за нашу свободу і право на життя”, – заявив Кулеба.

Нагадаємо, вранці 6 вересня Блінкен прибув до Києва після нічної поїздки потягом із Польщі. Це вже його третій візит до столиці України після повномасштабного вторгнення Росії.

Також ЗМІ повідомили, що Блінкен може оголосити про надання Україні допомоги на $1 млрд від США.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button