Україна

Біля Лисичанська і Бахмута знищено ворожі ДРГ


Біля Лисичанська і Бахмута знищено ворожі ДРГ

Ворожі диверсанти безуспішно намагалися діяти біля населених пунктів Верхньокам’янка і Берестове.

 
Українські військові змогли нейтралізувати ворожі диверсійно-розвідувальні групи біля міст Лисичанськ і Бахмут. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у середу, 20 червня.
 
Зокрема, на Слов’янському напрямку зафіксовано обстріли в районах Долини, Богородичного, Микільського, Грушувахи і Довгенького. Також окупанти завдали авіаудару поблизу Гусарівки.
 
 

 
На Донецькому напрямку противник намагався блокувати Лисичанськ і взяти під контроль ділянку автодороги Лисичанськ–Бахмут. Здійснив обстріл Лисичанська, Верхньокам’янки, Сіверська і завдав авіаудару по району Лисичанського нафтопереробного заводу. У районі Верхньокам’янки задіяв ДРГ.
 
“Українські воїни їх виявили і знешкодили. Залишки ДРГ окупантів відійшли”, – йдеться в повідомленні.
 
На Краматорському напрямку активних бойових дій ворог не вів, обстріляв з артилерії район Тетянівки.
 
На Бахмутському напрямку ворог обстрілював позиції ЗСУ поблизу Клинового, Роздолівки, Виїмки й Івано-Дар’ївки. Завдав авіаудару неподалік села Відродження. Намагався наступати в районі Спірного, успіху не мав, відійшов. ДРГ противника ЗСУ знешкодили неподалік Берестового.
 
На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському і Запорізькому напрямках обстрілював Авдіївку, Веселе, Павлівку, Білогір’я, Інженерне, Ольгівське, Преображенку і Гуляйполе. Крім того, російські окупанти завдали авіаційних ударів поблизу Оріхового і Щербаків.
 
На Сіверському напрямку РФ обстріляли села Тур’я та Лугівка Сумської області. Ворог завдав авіаційного удару по Угроїдах.
 
На Харківському напрямку противник обстрілював Харків, Базаліївку, Пришиб, Шестакове, Руську Лозову, Верхній Салтів, Іванівку і Замулівку.
 
На Південнобузькому напрямку ворог також вів обстріли, перегруповує війська.
 
Раніше в Генштабі повідомили, що війська РФ минулої доби досягли часткового успіху на Бахмутському напрямку. Також ворог посилює обстріл прикордонних зон.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button