Україна

Біля Львова зіткнулися фура і маршрутка, є жертви


Біля Львова зіткнулися фура і маршрутка, є жертви

Аварія сталася на автодорозі Мукачево-Івано-Франківськ-Львів. Зіткнулися маршрутний автобус БАЗ сполученням Львів-Вибранівка та автопоїзд МАN.

Чотири людини загинули і ще сім травмовані внаслідок зіткнення рейсового мікроавтобуса і вантажівки в селі Давидів Львівського району. Про це повідомило регіональне управління Нацполіції у середу, 17 липня.

Вказано, що аварія сталася приблизно о 10:10 на автодорозі Мукачево-Івано-Франківськ-Львів. Зіткнулися маршрутний автобус БАЗ сполученням Львів-Вибранівка та автопоїзд МАN.

Унаслідок зіткнення загинули водій вантажівки та три пасажири автобуса. Водія автобуса і ще шістьох пасажирів маршрутки доправили до лікарні. Серед постраждалих – чотирирічна дитина.

Відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.3 ст.286 КК України). Поліція з’ясовує причини й обставини аварії.

Раніше під Вінницею підлітки потрапили у ДТП. До медичного закладу потрапив водій та двоє хлопців віком 16 та 17 років. Ще дві пасажирки, віком 15 та 16 років, госпіталізації не потребували.

В ДТП у Німеччині загинув 19-річний водій з України

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − fifteen =

Back to top button