Україна

Біля кордонів України окупанти зосередили 26 бомбардувальників – ЗМІ

Біля кордонів України окупанти зосередили 26 бомбардувальників - ЗМІ

Фото: ua.news

Також на аеродромі розмістили 270 контейнерів із фугасними авіаційними бомбами. Фото ілюстративне

Також на аеродромі розмістили 270 контейнерів із фугасними авіаційними бомбами та 45 ракет.

На російському аеродромі Шайковка, де розміщено 52 бомбардувальні авіаційні полки, зараз сконцентровано до 26 далеких бомбардувальників-ракетоносців Ту-22М3 і щонайменше 45 ракет Х-22. Також на аеродромі розмістили 270 контейнерів із фугасними авіаційними бомбами. Про це повідомляє Інформаційний спротив.

У суботу, 4 червня, по Одесі та області було завдано ударів ракетами Х-59. Більшість із них збила ППО, але одна проскочила. Мінус цих ракет у тому, що їхня максимальна дальність ураження цілі менше 300 км, отже, літак повинен заходити або знаходиться поблизу зони дії ППО.

“Це для них ризик, але мабуть, вони змушені на нього йти через дефіцит ракетного озброєння, що зростає. Але, 45 одиниць Х-22 і 26 літаків Т-22М3 в Шайківці, явно зібрані для здійснення групового пуску. Не ігноруйте повітряних тривог!” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше радник голови ОП Михайло Подоляк повідомив, що як тільки Україна отримає від західних партнерів достатню кількість зброї, українська армія піде в інтенсивний контрнаступ.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button