Україна

Біля берегів окупованого Криму ВМС Росії провели торпедні стрільби

Екіпажі підводних човнів Чорноморського флоту Росії «Колпіно» і «Великий Новгород» провели практичні торпедні стрільби з підводного положення в акваторії Чорного моря біля берегів окупованого Криму, повідомляє 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

«Підводники перейшли на полігон бойової підготовки, провели комплекс підготовчих вправ і виконали занурення на задану глибину для проведення стрільб. Екіпажі підводних човнів успішно виконали поставлені завдання і провели стрільби торпедною зброєю з підводного положення по умовній морській цілі, яку імітував на допустимої безпечної дистанції один з малих протичовнових кораблів флоту», – заявили російські військові.

Відзначається, що стрільби виконувалися практичними торпедами. Після завершення заходів усіма торпеди підняли з води катером-торпедоловом.

Раніше російські військові провели навчання з протимінного і протидиверсійного захисту в акваторії Чорного моря біля берегів окупованого Росією Криму.

Також в цьому місяці проходять регулярні навчання російських військ безпосередньо на окупованому півострові. Зокрема Росія повідомляла про маневри десантних військ, які стартували на полігоні Опук.

 

 

 

 

Back to top button