Україна

Біля аеропорту “Жуляни” планують побудувати тризірковий готель

В безпосередній близькості до аеропорту “Київ” імені Сікорського (більш відомого як “Жуляни”) можуть побудувати готель, що буде пропонувати недорогий нічліг пасажирам повітряної гавані. Про це повідомив засновник інвестиційної групи UFuture Василь Хмельницький, повідомляє ЦТС. Про це пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

За його словами, перш ніж будувати готель, необхідно провести аналітичну роботу, проте якщо зробити упор на недороге проживання, попит на цю послугу має бути.

“Це треба аналізувати виходячи з кількості людей, яку аеропорт пропускає. Треба дивитися, скільки літає киян і скільки іногородніх – саме вони будуть користуватися послугами готелю. Але це точно має бути тризірковий готель, номер в якому коштував би від 50 до 70 доларів за добу”, – зазначив Хмельницький.

Також, на його думку, є потреба в ангарах для повітряних суден.

“Тут також було б непогано побудувати ангари для літаків. Взимку (для ремонтних і регламентних робіт на ПС, – ред.) потрібен спеціальний режим, тому якщо б ми побудували ангари, це було би затребуване”, – розповів він.

На питання про те, чи є вже якісь конкретні плани щодо будівництва цих об’єктів, представник інвестгрупи відповів, що вони можуть бути складені вже після введення в експлуатацію нової частини терміналу “А” “Жулян”. “У нас обмежений ресурс. Ми спочатку добудуємо термінал, запустимо, почнемо отримувати з нього прибуток, і, виходячи з цього, будемо робити розрахунки”, – підсумував Хмельницький.

Раніше повідомлялося про можливості розширення терміналу “А”, після чого його пропускна здатність може збільшитися вдвічі.

Back to top button