Україна

Більшість українців не можуть зареєструватися в Дії, бо в країні не існує єдиного мобільного інтернет-покриття, – Дудкін – 1News

Як зазначив експерт, “Дія” необхідна для того, аби встановити тотальний контроль за суспільством

Юрій Дудкін
Скріншот

Більшість українців не можуть зареєструватися в додатку “Дія”, оскільки в країні не існує єдиного мобільного інтернет-покриття. Про це в ефірі “Першого Незалежного” повідомив військовий і політичний експерт Юрій Дудкін.

“На сьогоднішній день у додатку “Дія” всього-на-всього зареєструвалася третина населення України. Чому інші цього не зробили? Причина одна, найбанальніша. В Україні не існує єдиного мобільного інтернет-покриття. В Житомирі, наприклад, людина зареєструвалася в цій “Дії”, приїжджає до себе на Волинь, а там вона не працює, тому немає сенсу ніякого. Тому тут Зеленський лукавить, будемо м’яко говорити, в тому сенсі, що це корисно для українців, він думає, що він найрозумніший, а ми всі дурні. Українці прекрасно розуміють, що ні в Європі, ні в США, ні в Японії немає такої системи, не існує її, чому? Бо це напряму система тотального контролю за суспільством, і українці це розуміють”, – сказав Дудкін.

1News за темою: Послуги у “Дії” можна буде отримати без гаджетів і доступу до інтернету, – Мінцифри

Нагадаємо, нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що усі добровільно вакциновані громадяни України віком старше 60 років отримають по смартфону. За його словами, отримати новий смартфон вони зможуть уже цієї весни.


Джерело

Back to top button