Україна

Більшість інфраструктури Сєвєродонецька неможливо відновити – мерія


Більшість інфраструктури Сєвєродонецька неможливо відновити - мерія

Окупанти практично повністю зруйнували інфраструктуру міста. Більшість багатоповерхівок доведеться будувати з нуля та відновлювати всі комунікації.

Окупанти практично повністю зруйнували місто. Серйозні пошкодження зафіксовано на центральному каналізаційному колекторі, зруйновані насосні станції, пошкоджені водозабори.

Як повідомив начальник військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька Олександр Стрюк, після деокупації міста необхідне перепланування та капітальне відновлення всіх комунікацій.
 
“Більшість багатоповерхівок доведеться будувати з нуля. Коли росіяни штурмували місто, вони знищували будинки кварталами. Били танками по багатоповерхівках тільки для того, щоб розчистити позиції”, – каже Стрюк.
 
Також він порекомендував жителям міста звертатися до Національної поліції та органів прокуратури з приводу зруйнованого житла або крадіжки майна окупантами.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військові продовжують знищувати українські міста, зокрема обстріл Бахмута та Сіверська закінчився трагедією.
 

Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button